Tgrt Haber

Muhammed Demirci'den Beşiktaş açıklaması: Dönmek isterim

12 Şubat 2022 12:22
Muhammed Demirci: Beni keşfeden hoca Önder Karaveli'dir.

Beşiktaş'ın altyapısından çıkıp büyük yetenek olarak gösterilen anca bir dönem oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşatan Muhammed Demirci, tekrar Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirtti. Demirci, 'beni keşfeden hoca Önder hocadır' dedi.

Muhammed Demirci: Beni keşfeden hoca Önder Karaveli'dir.

Süper Lig’de bu sezon bekleneni veremeyen Beşiktaş’ta gelecek sezon için kadro planlaması yapılıyor. Teknik Direktör Önder Karaveli öncülüğünde çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta gençleşmeye önem veriliyor.

Bir dönem ‘Messi’ lakabıyla dikkat çeken Muhammed Demirci, yeniden siyah-beyazlı formayı giymek istiyor. Beşiktaş altyapısındayken dikkat çeken ve dünya transfer listelerine giren Demirci açıklamalarda bulundu.

'BENİ ÖNDER HOCA KEŞFETTİ'

27 yaşındaki Demirci, "Beni keşfeden hoca Önder Karaveli'dir. Ben Beşiktaş'ta 'Messi' lakabını da almıştım. Artık hedef belirlemiyorum, çalışmaya devam ediyorum. Beşiktaş'ta oynamayı kim istemez? Beşiktaş'ta tabii ki tekrardan oynamak isterim" dedi.

24 Erzincanspor formasını giyen Muhammed Demirci, oynadığı 20 TFF 2. Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında 13 gol atıp, 7 asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...