Tgrt Haber

Murat Kurum'a Ali Koç'tan Süper Kupa önerisi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: NTV Spor
17 Ocak 2024 21:06 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 21:09
Murat Kurum'a Ali Koç'tan Süper Kupa önerisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçının oynanacağı yer konusunda, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'a özel bir öneride bulundu. Koç'un bu tavsiyesine olumlu yaklaşan Kurum, "Takipçisi ve destekçisi olacağız" cevabını vererek, Fenerbahçe Başkanının önerisine destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, Fenerbahçe Kulübüne ziyaret gerçekleştirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kurum'un ziyareti sırasında Süper Kupa'nın oynanacağı yer için öneride bulundu.

Ali Koç, Kurum'a "İktidar mensubu bir siyasetçi olarak sizden ricamız, Süper Kupa'nın deprem bölgesinde oynanmasını öneri olarak sunmak istiyoruz. Bence çok faydalı olur." diyerek tavsiye verdi. 

"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Kurum'un Ali Koç'a cevabı ise "Takipçisi ve destekçisi olacağız. Hassasiyetinden dolayı da Ali Koç başkanıma çok teşekkür ediyorum" oldu.

Öte yandan Ali Koç deprem felaketinin birinci yıl dönümü için geliri depremzedelere bağışlanmak üzere İstanbul'daki büyük takımların veteranları ve futbolu yeni bırakmış ülke çapında tanınan oyunculardan oluşan bir turnuva düzenlenmesini planladıklarını bildirdi.

Murat Kurum'a Ali Koç'tan Süper Kupa önerisi

Ali Koç konuyla ilgili şunları söyledi: 

"Oradaki vatandaşlarımızı unutmayacağız, unutturmayacağız. TFF ile de konuştuk biraz önce. El birliğiyle, güç birliğiyle umarım bu organizasyonu yapabiliriz. Bakarsınız öyle başarılı olur ki geleneksel olur. Şimdiden bunun için çalışmaya başlıyoruz."

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...