Tgrt Haber

Muratpaşa tarih yazdı

14 Mart 2015 19:11
Muratpaşa tarih yazdı

Muratpaşa Belediyespor EHF Kupası'nda yarı finale yükselen ilk Türk takımı oldu.

Hentbol Kadınlar EHF Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman rakibi Buxtehuder'i 28-18 yenerek yarı finale yükselen Muratpaşa Belediyesporlu sporcular, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşadı. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ardından Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal sahaya inerek sporcuları kutladı. Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Almanların hentbolda ekol bir ülke olduğunu söyledi. Geçmişte Alman dergilerini okuyarak hentbolu öğrendiklerini belirten Ünsal, bugün ise Almanlara hentbol dersi verdiklerini kaydetti.

Alman ligi liderini taraftarın desteği ile yendiklerini anlatan Ünsal, "Türk hentbolu açısından büyük başarı. Biz kupayı Antalya'ya getirmek istiyoruz. Bir gün mutlaka bir Avrupa kupası bu kente gelecek" dedi.

Ünsal, karşılaşma süresince takıma büyük destek veren taraftara da teşekkür etti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deli Çavuş 14 Kasım 2022 01:57

Basını neden engelliyorsunuz yani oldu bitti ye getirmek mi. Bir kadın yapıyorsa o kadar kamera kayıtları var nerden nereye gittiğini araştıracak ekipler orada ki vatandaşlara bağırarak iş yapılmaz... Ülkemin içine eden edene...

Sonraki Haber Yükleniyor...