Tgrt Haber

Muslera'dan kart isyanı, 'Yanlış anlaşıldım'

13 May 2015 01:06
Muslera'dan kart isyanı, 'Yanlış anlaşıldım'

Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puan çıkaran Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera maç sonrası konuştu.

Mersin İdmanyurdu deplasmanından 3 puan çıkaran Galatasaray'da kaleci Fernando Muslera maç sonrası konuştu. İşte Muslera'nın sözleri;"Benim her günki hedefim takımıma maksimum desteği vereiblmek. Bu da kurtartışlarla oluyor. Bu kurtarışa gelince gerçekten mukemmel bir kurtarış. Ama takımıma yardım etmek için bunları yapmam gerekiyor. Maça gelince çok zor bir karşılaşmadan galip ayrıldık. Yolumuza devam ediyoruz. Zorlu maçlar oynuyoruz."

"HAKEM BENİ YANLIŞ ANLADI..."

"Cezalı duruma düştüğüm için üzgünüm. Hakem beni yanlış anladı. Oyunu geciktirdiğim için kart gördüm ama ben oyunum başlamak üzere olduğunu görmemiştim ve topu kornerin kullanılması için attım. Hakem beni oyunu geciktirdiğim için cezalandırdı. Tabii ki üzgünüm takımımı yalnız bırakacağım için ama bekleyen iki kalecimiz var onlar da bu görevi layıkıyla yapacaklardır."

"TÜRKİYE'DE OYNAMAK ÇOK GÜZEL"

"Benim için yapılan yorumlar çok değerli. Beni çok onore ediyor. Türkiye'de oynadığım için çok mutluyum. Çok zor bir lig ve yüreğinizi koymak zorundasınız. Her maç kora kor geçiyor."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...