Tgrt Haber

Mustafa Denizli Süper Lig'e geri dönüyor

04 Ağustos 2014 13:00
Mustafa Denizli Süper Lig'e geri dönüyor

Beşiktaş, Önder Özen'in istifasının ardından boşalan futbol direktörlüğü görevine yeni bir isim bulmak için harekete geçti.

Beşiktaş futbol direktörlüğünde görev yapan Önder Özen'in istifasının ardından Başkan Fikret Orman yeni bir isim bulmak için harekete geçti. O isim, bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran ve Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden biri olan Mustafa Denizli olacak.
ÜÇÜNCÜ YILDIZ İÇİN GELİYOR
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile transfer politikası yüzünden anlaşamayan Önder Özen'in yerine artık Mustafa Denizli görev yapacak. Beşiktaş'ı çalıştırdığı 2008-2009 sezonunda Süper Lig Kupası ve Türkiye Kupası'nı kaldıran Denizli, Beşiktaş'a üçüncü yıldızı takmak için geliyor.
YENİ YILDIZLAR YETİŞECEK
Mustafa Denizli'nin futbol direktörlük görevine getirilmesi ile Beşiktaş'ın alt yapıya daha çok önem vermesi bekleniyor. As kadrosunda bir çok genç futbolcunun forma şansı bulması yönetimin alt yapıya ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi. Başarılı teknik direktör Mustafa Denizli Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan yavru kartallara özel bir program hazırlayıp yeni yıldızları Siyah-Beyazlı camiaya ve Türk futboluna kazandırmak istiyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...