Tgrt Haber

Nani sinirlendi

16 Temmuz 2015 04:37
Nani sinirlendi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Luis Nani maçın 23. dakikasında Kankava ile girdiği mücadele sonucu yerde kaldı. Portekizli yıldızın tepkisi de sert oldu.

 Fenerbahçe ve Dnipro takımı arasında gerçekleşen hazırlık maçı, sakin başladı. Maçın 23. dakikasında Kankava tarafından yapılan müdahale herkes tarafından tepkiyle karşılandı. Aldığı darbe sonrasında yere düşen Nani kalkarak rakibine tepki gösterdi. Kısa sürede olayların alevlenmesiyle Fenerbahçe takımı oyuncuları da Kankava'ya tepki gösterdi. Yaşanan olaylar sonrasında hakem, Dniprolu oyuncuyu uyarmakla yetindi. Yaşanan olay sonrasında Kankava ve Nani arasında sıcak temaslar yaşandı. Kankava'nın ilerleyen dakikalarda da Diego'ya yaptığı müdahaleleler taraftar tarafından tepkiyle karşılandı. Luis Nani ve Kankava'nın tartışması ise ilginç bir kareye neden oldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...