Tgrt Haber

Napoli'den Beşiktaş'a müjde! İşte son durum

24 Kasım 2016 01:33
Napoli'den Beşiktaş'a müjde! İşte son durum

Beşiktaş'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Napoli ile Dinamo Kiev karşı karşıya geldi. San Paolo Stadı'ndaki mücadele golsüz sona erdi.

Beşiktaş'ın grubunda oynanan diğer maçta Napoli ile Dinamo Kiev golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından temsilcimiz Beşiktaş Avrupa Ligi'ne kalmayı garantiledi. Dinamo Kiev Avrupa'ya veda etti.Napoli baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada topu ağlarla buluşturamayınca 1 puana razı oldu. Bu skorun ardından 8 puana çıkan Napoli averajla zirvedeki yerini korudu. 2 puana çıkan Dinamo Kiev'in grupta herhangi bir şansı kalmadı.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN NASIL ÇIKAR? 2 İHTİMAL VAR

Grubun son maçında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Beşiktaş, galibiyet halinde 10 puana yükselecek ve gruptan çıkacak. Siyah-beyazlıların gruptan çıkması için ikinci bir ihtimal daha var. Eğer Benfica son maçta Napoli'yi mağlup ederse, İtalyan ekibi 8 puanda kalacak ve Beşiktaş, Dinamo Kiev karşısında alacağı bir beraberlikle ikili averajta Napoli'ye üstün olduğu için 8 puanla turlayacak.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...