Tgrt Haber

Nottingham Forest, Arsenal'i eledi

07 Ocak 2018 22:06
Nottingham Forest, Arsenal'i eledi

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekibi Arsenal, Championship'te mücadele eden Nottingham Forest'a 4-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig ekibi Arsenal,  Championship'te mücadele eden Nottingham Forest'a konuk oldu. Mücadele ev sahibinin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi, Nottingham Forest üst tura yükseldi. Nottingham Forest, 20. dakikada Lichaj ile öne geçti. 3 dakika sonra Mertasacker skoru eşitledi. Lichaj, 44'te kendisinin ve takımının 2. golüne imza attı. İlk yarı 2-1 sona erdi.

64'te penaltı atışını kullanan Brereton farkı 2'ye çıkardı. 79. dakikada Welbeck, skoru 3-2'ye getirdi. Nottingham Forest 85'te bir kez daha penaltı kullandı. Atışı gole çeviren Dowell, maçın sonucunu ilan etti: 4-2.Ev sahibi ekipte Worrall kırmızı kart gördü ve maçı tamamlayamadı. Bu sonuçla FA Cup'ta Arsenal 'tamam', Nottingham Forest ise 'devam' dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...