Tgrt Haber

Okan Buruk’tan galibiyet yorumu: Yürüyüşümüz başladı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 00:14 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 00:20
Okan Buruk’tan galibiyet yorumu: Yürüyüşümüz başladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray, Ümraniyespor'u 4-1 yenerek son 16'ya kaldı. Mücadeleyi değerlendiren Okan Buruk kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray​, Ziraat Türkiye Kupası​ 5. turunda Ümraniyespor'u 4-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Barış Alper Yılmaz​, Tete, Abdülkerim Bardakcı ve Halil Dervişoğlu kaydetti. Galatasaray adını son 16 turunda yazdırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk​ galibiyeti A Spor'a değerlendirdi.

"Ümraniyespor'u tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu. Ofansif anlamda çok fazla pozisyona girdik. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı kazanmak. En çok kazandığımız kupa. Planladığımız gibi gidiyor. Çok fazla yalan haber var. Bir şekilde içeriyi karıştırmaya çalışıyorlar. Davinson'un sakatlığı... Bir sürü hikaye dolaştı. Davinson'un Türkiye Kupası'yla başlamasını planlıyorduk. Mauro'ya bir plan çizmiştik. Bundan sonraki süreçte Mauro'yu hazırlayacağız. Ayağındaki ve yüzündeki sakatlık ile ilgili doktorumuz gerekenleri söyleyecek. Galatasaray taraftarı her zaman takımının yanında olduğunu gösteriyor. Galatasaray'da hedef yürüyüşü başladı. Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyoruz. Biz kazandıkça bu enerji yükselecek. Trabzonspor maçını da izledik. Onlar da rotasyona girdi. Zorlu maça gideceğiz. Hedefimiz kazanmak. Sadece Sergio Oliveira'nın sakatlığı var. İki isimde Afrika Kupası'nda. İstediğimiz oyuna geleceğiz."

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hediye 19 Ocak 2024 00:31

Kilo vermek istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...