Tgrt Haber

Okan Buruk'un maaşına yüzde yüz zam!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2024 04:37 - Güncelleme : 29 May 2024 05:20
Okan Buruk'un maaşına yüzde yüz zam!

Galatasaray'da bu sezon rekorları alt üst eden Okan Buruk'a yeni zam yolda... Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in Okan Buruk'un maaşına yüzde yüz zam yapacağı öğrenildi.

Galatasaray​'da üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşayan, kırılmadık rekorlar bırakmayan teknik direktör Okan Buruk​'un maaşınd aiyileşmeye gidilecek. Yeniden başkan seçilenn Dursun Özbek Okan Buruk'un maaşında ciddi bir artış yapacak.

OKAN BURUK'UN YENİ MAAŞI NE OLACAK?

Bu sezon ücreti 18 milyon TL'den 30 milyon TL'ye çıkartılan tecrübeli hocayla iki yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Başarılı teknik adamın yeni ücreti 50 veya 60 milyon TL seviyesinde olması bekleniyor.

Okan Buruk'un maaşına yüzde yüz zam! - 1. Resim

GALATASARAY'DA 3 KUPA KAZANDI

Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında 3. kez kupa sevinci yaşadı. Tecrübeli teknik adam, geçen sezon Süper Lig​ şampiyonluğuna ulaştığı Galatasaray ile bu sezon da Süper Lig ve Turkcell Süper Kupa'yı kaldırdı. Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde 5. kupasına ulaştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...