Tgrt Haber

Paris'te sessiz gece, Madrid golü bulamadı

22 Ekim 2015 00:20
Paris'te sessiz gece, Madrid golü bulamadı

UEFA Şampiyonlar ligi A Grubu 3. maç haftasında Paris Saint-Germain ile Real Madrid karşı karşıya geldi.

Maçın ilk 10 dakikasına etkin başlayan isim Angel Di Maria'ydı. Eski Real Madridli Di Maria, kanadını aktif bir şekilde kullandı ancak çabaları net bir gol fırsatına dönüşemedi. PSG, Real Madrid'e karşı baskısını sürdürürken, İspanyol ekibi Ronaldo ve Casemiro ile ceza sahası dışından iki kez kaleyi yokladı.

İlk yarının kalan bölümünde de dar alanda, iki takımın sürekli pres yaptığı ve pozisyonun olmadığı bir mücadele oldu. Real Madrid, ilk yarının son bölümünde Isco ile bir fırsat yakalamış olsa da, PSG savunması topun kaleye ulaşmasını engelledi.

Golsüz geçilen ilk yarının ardından Real Madrid, ilk 5 dakikalık dengeli bölüm sonrası Cristiano Ronaldo ile net bir fırsat yakaladı fakat Portekizli süperstarın vuruşu savunmadan döndü. Oyun 65'e kadar bir kez daha orta saha mücadelesi ve uzaktan şutlar şeklinde sürdü. Sonrasında PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc, Di Maria ve Cavani'yi çıkarıp Lucas Moura ve Javier Pastore'yi aldı.

Değişikliklerin ardından pozisyonu bulansa Cristiano Ronaldo oldu ancak bu pozisyondan da gol çıkmadı. Kalan bölümde Real Madrid daha defansif bir oyun oynarken, PSG savunmada açık bulamayınca mücadele golsüz noktalandı.

Bu sonucun ardından A Grubu'nun ilk iki sırasında yer alan PSG ve Real Madrid 7'şer puana yükseldi. İki takım, bir sonraki maçta Santiago Bernabeu'da karşı karşıya gelecekler.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...