Tgrt Haber

Pereira 10 tane hazırlık maçı istedi

13 Haziran 2015 04:46
Pereira 10 tane hazırlık maçı istedi

Sezon açılışını 29 Haziran'dan 25 Haziran'a çeken Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, kamp boyunca toplam 10 tane hazırlık maçı talebinde bulundu

Vitor Pereira, daha önce 29 Haziran'da yapılması planlanan sezon açılışını, 25 Haziran'a çekti. Bu değişiklik tüm futbolculara telefon yoluyla iletildi. 25 Haziran'da sezonu Samandıra'da açacak olan Fenerbahçe, 30 Haziran'da Topuk Yaylası'na gidecek. 11 Temmuz'a kadar Düzce'de kalacak olan Fenerbahçe'de Pereira, toplam 10 tane hazırlık maçı talebinde bulundu. Şu ana kadar sadece 15 Temmuz'da Bordeaux ile Kadıköy'deki maçı kesin olan Fenerbahçe'de hazırlık maçı çalışmaları bu istekle hızlandı. Sarı-lacivertlilerin yurt dışında da hazırlık maçları yapacağı öğrenildi. 

RAPORUNU SUNDU : BİR TEK MERT KALSIN
Pereira'nın sözleşmesi biten oyuncularla ilgili hazırladığı rapor Fenerbahçe yönetiminin eline ulaştı. Portekizli teknik adam sadece Beşiktaş'ın da listesinde olan Mert'le kesin olarak sözleşme yenilenmesi üzerinde dururken diğer sözleşmesi biten oyuncularla ilgili kararı yönetime bıraktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...