Tgrt Haber

PFK'dan Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası

14 May 2015 20:36
PFK'dan Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü'ne Medicana Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle tribün kapatma cezası verdi.

TFF'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı:

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 09.05.2015 tarihinde oynanan MEDICANA SİVASSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 37.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

DİAKHATE'YE 'SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET'TEN MEN

PFDK, ayrıca SAİ Kayseri Erciyesspor futbolcusu Diakhate'ye Merin İdmanyurdu maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketin nedeniyle bir resmi müsabakadan men cezası verdi.

BEŞİKTAŞ 'A DA 10 BİN TL PARA CEZASI

Kurul, Beşiktaş'a da Gaziantepspor karşılaşmasındaki saha olaylarından ötürü 10 bin TL para cezası verdi.

Gaziantepspor'a takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle 12 bin TL, Kasımpaşa'ya zaman çizelgesine uyulmaması gerekçesiyle 10 bin TL, Konyaspor'a takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçesiyle 9 bin TL para cezası verildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...