Tgrt Haber

Portekiz-Türkiye maçı öncesi Cristiano Ronaldo'dan dikkat çeken paylaşım

22 Mart 2022 16:20 - Güncelleme : 22 Mart 2022 16:30
Ronaldo Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Portekiz'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, maç öncesi dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Ronaldo Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ile mücadele edecek.

Alman hakem Daniel Siebert'in düdük çalacağı kritik karşılaşma, 24 Mart Perşembe günü TSİ 22.45'te, Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak.

Milliler tek maç usulü oynanacak maçı kazanması halinde İtalya-Kuzey Makedonya maçının kazananıyla karşılaşacak.

MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA!

Beş kez Ballon d'Or kazanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti. Türkiye’de de çok fazla takipçi sayısına ulaşan dünya yıldızı Ronaldo, maç öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ronaldo, "2022 Dünya Kupası'na tamamen odaklanın. Her zaman olduğu gibi Portekiz'i temsil etmekten gurur duyuyorum. Yolun kolay olmayacağını biliyoruz, karşılaşacağımız ve bizimle aynı hedefleri olan rakiplere saygımız sonsuz. Birlikte Portekiz'i hak ettiği yere koymak için savaşacağız. Haydi yapalım şunu!" ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber Yükleniyor...