Tgrt Haber

PSG, Galatasaray'ı reddetti

11 Ağustos 2016 23:44
PSG, Galatasaray'ı reddetti

Fransız Daily Mercato internet sitesi Galatasaray'ın, geçtiğimiz aylarda Mustafa Denizli'den boşalan menajerlik koltuğuna Laurent Blanc'ı getirtmek için PSG ile görüştüğünü iddia etti.

EURO 2016'da Fransa Milli takımını çalıştıran Laurent Blanc'ın bir dönem Galatasaray'ın teklifini reddeği ortaya çıktı. Mustafa Denizli'nin Galatasaray teknik adamlığından ayrılışının ardından boş kalan menajerlik koltuğuna getirilmek istenen Blanc, o sıralar PSG'yi çalıştırdığı sebebiyle reddetmiş, Sarı-Kırmızılılar, kısa bir süre sonra Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink ile anlaşmıştı.

Ardından Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'e elenen Parizyenler, Avrupa kulvarındaki başarısızlığı nedeniyle  Fransız teknik adamla yollarını ayırmış, Blanc ise tazminat olarak Arap sermayesi ile büyüyen takımdan 22 milyon euro tazminat almıştı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...