Tgrt Haber

PSV'den Galatasaray'a Bruma teklifi

13 Haziran 2016 10:28
PSV'den Galatasaray'a Bruma teklifi

Real Sociedad'ın opsiyon hakkını kullanmadığı ve Galatasaray'a geri gönderdiği Bruma'ya PSV'den 5 milyon euro'luk teklif geldi.

İspanyol kulübü, Bruma'nın 7.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olan Bruma'ya Avrupa'nın bir çok kulübünden teklif geliyor.

PSV'DEN GALATASARAY'A BRUMA TEKLİFİ

Genç oyuncuya şu ana kadar gelen en ciddi teklif PSV'nin oldu. Daha önce Bruma'yı takip eden PSV, sözlü olarak sarı kırmızılı kulübe teklifini iletmişti. Galatasaray da gelebilecek resmi teklif karşısında Bruma hakkında karar verilebileceğini iletmişti.

GALATASARAY 5 MİLYON EURO'YU YETERSİZ BULDU

Hollanda kulübü, ekstra bonuslar ile birlikte 5 milyon euroluk öneride bulundu. Fakat yönetim bu teklifi ilk etapta yetersiz buldu. Hollandalı yetkililer durum değerlendirmesi yapıp konuyu masaya yatıracaklarını belirtti. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon süre almakta zorlanan Bruma, La Liga'da 31 maçta forma giydi. 2 gol atıp 1 asist yapan genç yıldız, 14 karşılaşmada ilk 11 başlayıp, bu maçların yalnızca 4 tanesinde 90 dakika sahada kalabildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...