Tgrt Haber

Puan kaybı sonrası Fenerbahçe'den hamle geldi! Taraftar harekete geçiyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 16:21 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 09:06
Puan kaybı sonrası Fenerbahçe'den hamle geldi! Taraftar harekete geçiyor 

Fenerbahçe, Alanyaspor maçında uğradığı puan kaybı sonrası harekete geçti. Liderliği Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler takımın moralini yerine getirmek için antrenmanını taraftara açık şekilde yapacak. 

Ligin başından itibaren oynadığı futbol ile taraftarın beğenisini kazanan Fenerbahçe​, evindeki son maçta Alanyaspor​'a takıldı. 2-1 öne geçtiği maçta kalesini gole kapatamayan sarı-lacivertliler sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı. 

Bu skorlar ezeli rakibi Galatasaray​'a liderliği kaptıran İsmail Kartal​'ın öğrencilerine moral kazandırmak için yönetim harekete geçti. 

TARAFTARA AÇIK ANTRENMAN 

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu​'nun haberine göre, 14 Şubat’taki antrenmanını taraftara açık şekilde gerçekleştirecek. 

Puan kaybı sonrası Fenerbahçe'den hamle geldi! Taraftar harekete geçiyor  - 1. Resim

Kararın kısa sürede verileceğini söyleyen Sabuncuoğlu, "Fenerbahçe, 14 Şubat Çarşamba günü yapılacak antrenmanı takıma destek için Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda taraftarıyla birlikte yapabilir. Şu an böyle bir plan var. Kısa süre içerisinde durum belli olacak" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...