Tgrt Haber

Quaresma'dan kötü haber

12 Mart 2016 17:05
Quaresma'dan kötü haber

Beşiktaş, bugün Çaykur Rizespor ile salı günü ise Trabzonspor ile erteleme maçında karşılaşacak. Kartal'da hedef Karadeniz'deki iki maçı da kazanarak liderliği ezeli rakibi Fenerbahçe'den geri almak.

Beşiktaş'ta tedavisi devam eden Gökhan Töre'nin ardından maç öncesi sakatlığı nükseden Quaresma son anda maç kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor'un konuğu olacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek.

11'LER:
Çaykur Rizespor (MUHTEMEL): Itandje, Koray, Viera, Oboabona, Eren, Makiadi, Sylvestre, Ahmet, Murat, Deniz ve Chevallier

Beşiktaş (KESİN): Tolga, Beck, Marcelo, Alexis, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Kerim Frei, Sosa, Olcay, Gomez

QURESMA KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş'ta kritik Çaykur Rizespor maçından önce olumsuz bir gelişme yaşandı

Sakatlığı nükseden siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor karşısında Quaresma'nın yerine Kerim Frei'ı ilk 11'e koydu.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre de hastalığı nedeniyle Çaykur Rizespor deplasmanına götürülmemişti.

Mücadele öncesi siyah-beyazlılarda Quaresma dışında 4 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı ve Olcay Şahan Çaykur Rizespor maçında sarı kart görmeleri durumunda 15 Mart Salı günü Trabzonspor ile oynanacak erteleme karşılaşmasımda forma giyemeyecek.

Süper Lig'de 28 puan ile 12. sırada yer alan ev sahibi Çaykur Rizespor'da sezonu kapatan Kweuke dışında eksik bulunmuyor. Karadeniz ekibi bu sezon kendi evinde oynadığı 12 maçta 5 kez galip gelirken, 3 mağlubiyet 4 beraberlik aldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...