Tgrt Haber

Real Madrid neye uğradığını şaşırdı

09 Kasım 2015 14:19
Real Madrid neye uğradığını şaşırdı

Real Madrid, Sevilla deplasmanında öne geçmesine rağmen rakibine 3-2'lik skorla boyun eğdi ve bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini tattı.

La Liga'da 11. hafta karşılaşmalarında Real Madrid, Sevilla'ya konuk olduğu mücadelede rakibine 3-1'lik skorla boyun eğdi. Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona ile önümüzdeki hafta oynayacağı dev maç öncesi oldukça kötü sinyaller vererek bu sezon ligdeki ilk yenilgisini alırken, Sevilla da bu sezon hem Real Madrid, hem de Barcelona'yı yenme başarısı gösteren ilk takım oldu.
Maça hızlı başlayan Real Madrid, ilk 20 dakikalık bölümde oyunun hakimiydi ve 22. dakikada da aranan gol geldi. Isco'nun sağdan kullandığı köşe vuruşunda Ramos, penaltı noktası üzerinde yaptığı nefis voleyle topu ağlara gönderdi: 0-1.

Gol vuruşunu yaparken sol omzunun üzerine düşen Sergio Ramos, birkaç dakika sonra oyuna devam edemeyerek yerini Raphael Varane'a bıraktı.

36. dakikada ise Sevilla golü buldu. Konoplyanka'nın soldan kullandığı köşe vuruşunda kale önünde kimsenin dokunamadığı top arka tarafa açıldı ve o noktada Immobile dar açıda yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 1-1.

Sevilla maçın ikinci yarısında ise oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraftı. 61. dakikada soldan hareketlenen Tremoulinas'nın ortaya çevirdiği topu tamamlayan Ever Banega takımını öne çevirdi: 2-1.

74. dakikada Mariano'nun sağdan ortasında kale önünde bomboş kalan Llorente düzgün bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkarttı: 3-2.

90+3'te James Rodriguez'in ceza sahası dışından attığı şık gol, Real Madrid için teselliden öteye gitmedi ve 90 dakika Sevilla'nın 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi.

Sevilla bu galibiyetle puanını 15'e yükseltirken, Real Madrid ise 24 puanda kaldı.
Kaynak: Goal

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...