Tgrt Haber

Real Madrid'te Bellingham'ın yokluğunda 2 isim üzerinde duruluyor: Arda Güler'e de şans doğdu

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2024 03:16 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 03:27
Real Madrid'te Bellingham'ın yokluğunda 2 isim üzerinde duruluyor: Arda Güler'e de şans doğdu

Jude Bellingham'ın sakatlanmasıyla Real Madrid'te alternatif isim düşünülmeye başlandı. İlk 11 için milli futbolcu Arda Güler konuşulurken, düşünülen diğer isim de dikkat çekti. Şimdi gözler Carlo Ancelotti'nin vereceği kararda...

İspanya'nın Real Madrid​ takımında forma giyen İngiliz oyuncu Jude Bellingham​ sakatlandı. Real Madrid kulübünden yapılan açıklamada, doktor kontrollerinin ardından Bellingham'ın sağ bacağının arka adalesinde sakatlık tespit edildiği bildirildi.

BELLİNGHAM'IN YERİNE KİM OYNAYACAK?

İspanyol basını, Bellingham'ın sahalara dönmesinin bir ayı bulacağını iddia etti. Yaşanan bu gelişmenin ardından ise formayı alabilecek isimler netleşti.

ARDA, MODRIC'İN BİR ADIM ÖNÜNDE

Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti​, Jude Bellingham'ın yokluğunda 2 isim üzerinde duruyor.

Milli futbolcu Arda Güler​, Bellingham'ın sakatlığı sonrası Madrid ekibinde formayı alabilecek en güçlü aday olarak gösterildi.

Arda'nın alternatifi olarak ise Hırvat yıldız Luka Modric​ belirlendi.

RAKİP REAL VALLADOLID

Real Madrid, LaLiga'nın ikinci haftasında sahası Santiago Barnabeu'da 25 Ağustos Pazar günü Real Valladolid'i ağırlayacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...