Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen'den Dany yorumu

22 Şubat 2014 21:45
Rıdvan Dilmen'den Dany yorumu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Dany hakkında 'Burak ile çok iyi mücadele etti arkaya atılan toplarda' dedi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, derbinin vasat olduğunu belirterek, ''Gol atanın galip geleceği bir maçtı. Kalecilerin duş almasına gerek olmayan bir oyundu'' dedi. Dany hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, ''Burak ile çok iyi mücadele etti arkaya atılan toplarda'' dedi. İşte Dilmen'in derbi yorumu: "İki puan sistemi varmış gibi oynadı iki ekip. Sanki 2 puanlı sistem varmış gibi. Maçı zevkli halden çıkaran üçlüye bakalım: Melo belki bu yılın en vasat futbolunu oynadı. Bana karlık sertlik de yaptı. Selçuk istekli ama üretemiyor. Ceyhun üçüncü stoper gibi oynuyor. Beşiktaş'a gelince... Veli de üretemiyor. Gökhan ve Oğuzhan kötü gününde. Almeida gol kaçırdıktan sonra kötü bitirdi. Galatasaray'da ise Drogba ve Sneijder kötü gününde. Burak biraz zorluyor. İyi oynuyor diyemiyoruz ama gayret ediyor.
Dany'nin yaptığı anlamsız bir hareketten penaltı golü geldi. Akın oyuncuları formsuz, bekler çıkmıyor, orta sahalar oyunu bozuyor... 112 dakikalık oyun tat vermedi. Galatasaray maç fazlasıyla da olsa farkı üçe düşürdü. Ritmini bulan Beşiktaş da yine bir Galatasaray maçıyla durdu. Vasat bir oyundu. Hakem için de kolay oldu ama iyi yönetti mi derseniz iyi yönetmedi. Vasat bir derbiydi. İki tarafın da beraberliğe razı olmadığı, gol atan galip bir maçtı. İki kaleci de duş almaya gerek duymadılar. Dany, çok tartışılan bir transferdi. İstemeyen taraftarlar bu yüzden istemiyordu. Yoksa Burak ile çok iyi mücadele etti arkaya atılan toplarda. "

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...