Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen'in Sneijder isyanı

17 Nisan 2016 00:16
Rıdvan Dilmen'in Sneijder isyanı

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı mücadelede Wesley Sneijder'in kadroda olmamasına tepki gösterdi.

Dilmen, Galatasaray'ın kupayı düşünerek böyle bir karar almasının doğru olmadığını belirtirken, "Sneijder'le Selçuk'un Rize maçında dinlendirilmesi doğru bir karar değildi. Sneijder'in bugün Antalya'da oynaması lazım. Ya kupayı kaybedip, 6. olursan. Konya ilk 4'ü garantiledi mi? Garantiledi. Fenerbahçe de gidiyor. O zaman 5. olan da gidecek. En azından 5. olmak için şu maçlara tam kadro gitmen gerekiyor" ifadelerini kullandı.

'VURUN ABALIYA OLMAZ'

Galatasaray havlu atmış boksör gibi. Ancak bu durum vurun abalıya olmaması gerek. Galatasaray'ın yediği golü görmeleri gerekiyor. Üzerinde bir de sarı kart verilmeli. Maçın kırılma anı o pozisyondu.

'BİTSE DE GİTSEK MODUNDALAR...'

Galatasaray, Fenerbahçe'den fazla gol atmış, ama yediğine bakarsan da ilk 5'e girer. İyi oynayan Galatasaray diyorsun, rakibin her girdiği pozisyon tehlike. Kulübün genel durumu şu: Futbol takımı terkedilmiş. Koskoca kulüp, primler falan açıklıyor. Galatasaraylılar için bitse de gitsek sezonu yaşanıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...