Tgrt Haber

Rıza Çalımbay hedefini açıkladı

12 Mart 2017 23:41
Rıza Çalımbay hedefini açıkladı

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iki takım için de çok önemli bir maç olduğunu dile getirdi.

Maçın başında istedikleri golleri bulduklarını aktaran Çalımbay,  şunları kaydetti:
 
"Maçın başında istediğimiz golleri bulduk. Her şey iyi gidiyordu.  Rakibimiz on kişi kalınca bizim daha iyi oynayıp son paslarla maçı bitirmemiz  gerekiyordu. Girdiğimiz pozisyonları cömertçe harcamak bize pahalıya mal  olacaktı. Galatasaray maçında galibiyeti beklerken mağlup olmuştuk. Tekrar mağlup  olmak istemiyorduk ve telaş yaşadık. Ben, her zaman içeride, dışarıda önde  oynayan bir takım istiyorum. Rakibin risk aldığı anları değerlendirmeliydik.  Galibiyet bizim için çok değerliydi ve kazandığımız için mutluyuz."
 
Göreve başlarken ilk 10 içerisinde ligi bitirmek hedefi ile yola  çıktıklarını ifade eden Çalımbay, "İlk 10 içerisinde nerede olacağımızı  oynayacağımız maçlar belirleyecek. Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ile  oynayacağız. Bunlar iki takım için de değerli. Takımıma güveniyorum. Bugün  eksiklerimize rağmen çok iyi oynadık." diyerek sözlerini tamamladı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...