Tgrt Haber

Rize'den Antalya'ya gol yağmuru

19 Eylül 2015 20:07
Rize'den Antalya'ya gol yağmuru

Ç.Rizespor, Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile Antalyaspor karşılaştı.Karadeniz ekibi, Antalyaspor'a gol oldu yağdı. Karşılaşmanın 3.dakikasında Oboabona ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gole Antalyaspor 8'de Emrah Başsan ile cevap verdi:1-1. Rizespor yediği golün etkisini üzerinden erken attı ve 13'de Ahmet İlhan Özek ile 2-1 öne geçti.Bu golden sonra oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi 25'te, 49'da ve 62'de Deniz Kadah ile skoru 5-1'e getirdi ve 3 puanı hanesine yazdı.Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanın 9'a yükseltirken Antalyaspor ise 9 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor: 5 - Antalyaspor: 1

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Koray Gençerler, Adil Sinem, Volkan Narinç

Çaykur Rizespor: Itandje, Robin Yalçın, Viera, Oboabona, Eren Albayrak (Dk. 83 Dzalamidze), Koray Altınay, Makiadi, Dhurgham İsmail, Ahmet İlhan Özek (Dk. 72 Mehmet Akyüz), Deniz Kadah (Dk. 78 Sercan Kaya), Kweuke

Antalyaspor: Fornezzi, Ömer Kandemir, Celustka, Diego, Kwesic (Dk. 65 Ahmet Aras), Kadir Bekmezci (Dk. 74 Makoun), Zeki Yıldırım, Emrah Başsan, Serdar Özkan (Dk. 46 Lazarovic), Guilherme, Samuel Eto'o

Goller: Dk. 3 Oboabona, Dk. 13 Ahmet İlhan Özek, Dk. 25, Dk. 49 ve Dk. 62 Deniz Kadah (Çaykur Rizespor), Dk. 8 Emrah Başsan (Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Celutska, Dk.19 Ömer Kandemir (Antalyaspor) Dk. 55 Oboabona (Çaykur Rizespor)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...