Tgrt Haber

Roma, Salih'in bonservisini alacak mı?

16 Ekim 2015 22:33
Roma, Salih'in bonservisini alacak mı?

Roma Kulübü yöneticisi Baldissoni'den Salih Uçan ve THY açıklaması geldi.

AS Roma Kulübü Genel Direktörü Mauro Baldissoni, kiralık olarak burada ikinci senesini geçiren Salih Uçan ve Türk Hava Yolları'yla (THY) forma sponsorluğu görüşmeleri yapmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Mauro Baldissoni, İtalya'nın başkentindeki Yabancı Basın Derneği'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün gelecek planlarına ilişkin konuşan 45 yaşındaki yönetici, "THY ile 1 yıldır sponsorluk görüşmesi yaptığınız biliniyor, ancak anlaşmaya varılamayınca tarafların masadan kalktığı belirtiliyor. Ne dersiniz?" sorusuna, "Biz olası ticari partnerlerimizle görüşmelerimiz hakkında yorum yapmıyoruz. Halen devam eden, tartıştığımız bazı noktalar var. Ancak tekrar ediyorum, iş görüşmelerine ilişkin açıklama yapmak istemiyorum" diye yanıt verdi.

"THY'nin 7 milyon Euro önerdiği ve Roma'nın bunu kabul etmediğini teyit ediyor musunuz?" sorusu üzerine ise, "Hayır bu konuya ilişkin de konuşamam. Şirket olarak, yürüttüğümüz müzakereler hakkında açıklama yapmama zorunluluğumuz var. THY bizimle görüşmeler yürüttüğünü açıkladı, ancak biz ne o zaman buna ilişkin konuştuk ne de şimdi konuşacağız" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...