Tgrt Haber

Ryan Babel: ''Taraftarlarımız deplasman takımı üzerinde etki yaratıyorlar''

02 Kasım 2017 19:52
Ryan Babel: ''Taraftarlarımız deplasman takımı üzerinde etki yaratıyorlar''

Beşiktaşlı Ryan Babel, Beşiktaş'ı ve taraftarları anlattı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı gidişattan ve siyah beyazlı taraftarlar hakkında konuşan Ryan Babel, "Takımlar buraya gelmek zorunda olduklarında, gözlerinin korkabileceğini fark ediyoruz. Ayrıca, Liverpool ile burada ilk kez oynamak için geldiğim zamanı da hala hatırlıyorum. Bu asla unutumayacağım bir andı çünkü taraflar çok muhteşem bir atmosfer oluşturmuştu. Deplasman takımı üzerinde hafif bir etki oluşturdukları gerçek. Bu durumun oldukça farkındayız ve bundan yararlanmaya çalışıyoruz. Şu ana dek bizim için de çok iyi oldu" dedi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı hakkında da konuşan Babel, "Birçok iyi oyuncuya sahibiz. Tecrübenin ve uluslararası seviyeyi anlayan yerel oyuncuların karışımı ile iyi bir takım oluşturduk. Herkesi çok iyi bir şekilde koordine edebilen tecrübeli bir teknik direktöre sahibiz. Biz oyuncular da çok iyi bir işbirliği içindeyiz. Belki de şu ana kadarki başarımızın arkasındaki anahtar bu olabilir." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...