Tgrt Haber

Sabri Sarıoğlu'nun kaptanlığı elinden alındı

27 Ocak 2014 17:09
Sabri Sarıoğlu'nun kaptanlığı elinden alındı

Galatasaray'da Sabri Sarıoplu dün akşam oynanan maçta ilk 11'de olmasına rağmen onun yerine Selçuk İnan kaptanlık pazubandı ile sahaya çıktı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoplu dün akşam oynanan maçta ilk 11'de olmasına rağmen onun yerine Selçuk İnan kaptanlık pazubandı ile sahaya çıktı.Uzun süredir takımda 1.kaptan olan Sabri Sarıoğlu'nun yerine Selçuk dün kaptan oldu. Konu hakkında elimizde bulunan haberde "Sahaya kaptan olarak çıkan kişi takıma liderlik yapabilecek ve sorumluluk alacak oyuncu olmalı" düşüncesini benimseyen İtalyan teknik adam, düzenli olarak forma giyemeyen Sabri Sarıoğlu'nun kaptanlığını elinden aldı denildi. Sabri'nin bu duruma alınıp alınmadığı ise sosyal medyada merak konusu oldu.Kaptanlık için Sabri'den bir açıklama geldiği takdirde sizlere aktarılacaktır.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...