Tgrt Haber

Sadettin Saran'dan Fenerbahçe başkanlığına yeşil ışık 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2023 04:17 - Güncelleme : 18 May 2023 04:22

Üniversiteli gençlerle bir aray gelen ünlü iş insanı Sadettin Saran, bir Fenerbahçe taraftarının ""Fenerbahçe'nin gidişatından memnun değilim" sözleri üzerine "Ben gelince düzelecek" cevabını verdi. Saran'ın bu sözlerinin ardından salondan büyük bir alkış aldı. 

Fenerbahçe​ başkanlığı için en güçlü adaylar arasında gösterilen ünlü iş insanı Sadettin Saran​, adaylık konusuyla ilgili ilk kez net konuştu.

BAŞKANLIĞA GÖZ KIRPTI

Üniversiteli gençlerin olduğu bir panele katılan Saran, Fenerbahçeli bir gencin "Fenerbahçe'nin gidişatından memnun değilim. Doğduğumdan beri Galatasaray kazanamamıştı..." demesi üzerine "Ben gelince düzelecek" cevabını verdi. Sözler üzerine salondaki gençler, Saran'ı alkışladı. 

'YOĞUN İLGİ VAR' DEMİŞTİ 

Nisan ayında İzmit’te bir spor salonunun açılışına katılan Sadettin Saran, Cumhuriyet'ten Hilmi Türkay'a konuşmuş ve "Son günlerde başkan olmam için yoğun ilgi var. Fenerbahçe aşığı biri olarak bu işe seve seve soyunurum. Fakat şu ortamda konuşarak karıştırıcı biri olmak istemiyorum" demişti. 

ALİ KOÇ​, "HODRİ MEYDAN" 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son yaptığı açıklamada bir adayın çıkması halinde seçime gideceğini söylemişti. Koç kongredeki konuşmasında, "Bir aday bulana kadar lütfen altımızı oymayın. Aday bulun gereğini yapacağım. Bir başkan bulun, seçime gideceğim" demişti. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...