Tgrt Haber

Şahan Gökbakar'dan Hamza Hamzaoğlu'na sert tepki

15 Mart 2015 17:35
Şahan Gökbakar'dan Hamza Hamzaoğlu'na sert tepki

Galatasaray'ın Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçında ardından, komedyen Şahan Gökbakar, Hamza Hamzaoğlu'na Instagram hesabından tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 2-0 öndeyken, son 10 dakikada yediği 2 golle İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalıp şampiyonluk yolunda kritik puanlar kaybettiği akşamın ardından ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepki gösterdi. Instagram hesabından Yasin Öztekin'in fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, Yasin'in oyundan alınmasını eleştirdi ve Hamzaoğlu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu kardeşimizin resmini resmi Instagram hesabından yayınlayacağınıza 65. dakikada sahanın en iyilerinden biriyken bu kardeşimizi oyundan çıkaran Hamza hocayı koyaydınız. Yasin Öztekin kazanmak için çalıştı, üstelik gol asisti yaptı ama maalesef Hamza hoca 2-0 öndeyken ve her şey mükemmel giderken onu oyundan aldı??? Fenerbahçe maçında da oynatılmadı (10 dk.) Anlamak mümkün değil. Türkçe telaffuzuyla Cemali kim. Bruma kim????? Yazık. Liderlik gitti geçmiş olsun."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...