Tgrt Haber

Sahaya atlayıp futbolculara saldırmışlardı... Trabzon'da 5 holigan tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
20 Mart 2024 15:42 - Güncelleme : 20 Mart 2024 17:54

Son dakika haberi... Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğüyle sahaya atlayıp futbolculara saldıran 5 taraftar tutuklandı.

Türkiye'de futbol​ tarihine kara bir gün olarak geçen Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin devam eden soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Sahaya atlayıp Fenerbahçeli futbolculara saldıran 13 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 13 kişi bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

2 HOLİGAN TUTUKLANDI

Mahkeme 13 kişiden 5'i hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklananlardan birinin sahaya ilk atlayan H.Ç., diğerinin ise korner direğiyle futbolculara saldıran E.T. olduğu öğrenildi.

Sahaya atlayıp futbolculara saldırmışlardı... Trabzon'da iki taraftar tutuklandı - 1. Resim

"AMACIM SOYUNMA ODALARINA GÖNDERMEKTİ"

Öte yandan H.Ç’nin mahkemede, “Almanya'da yaşıyorum. Maç için Trabzon'a geldim. Karşı takımın futbolcularının tahrik edici hareketleri nedeniyle bir an kendime hakim olamadım. Sahanın içine girdim. Futbolculara doğru koştum. Amacım onlara soyunma odasına gidin demekti. Sonra onların bana doğru koştuğunu görünce kendimi savunmak için gard aldım. Ancak ben kimseye vurmadım. Karşı taraftan darbe alarak yere düştüm. Yerdeyken de tekmelendim. Sahaya girdiğim için pişmanım. Sonrasında asıl mağdur ben oldum" şeklinde ifade verdiği de öğrenildi.

Sahaya atlayıp futbolculara saldırmışlardı... Trabzon'da iki taraftar tutuklandı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...