Tgrt Haber

Şampiyonlar Ligi, 'Çeyrek finalde ilk maçlar tamamlandı'

03 Nisan 2014 10:39
Şampiyonlar Ligi, 'Çeyrek finalde ilk maçlar tamamlandı'

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final mücadelelerine 2 karşılaşma ile devam edildi.

Devler Ligi’nin şampiyonluk adaylarından İspanyol ekibi Real Madrid, geçtiğimiz yılın finalisti Borussia Dortmund ile Santiago Bernabeu’da karşılaştı. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz yıl yarı finalde elendiği Dortmund’u, Gareth Bale, Isco ve Cristiano Ronaldo’nun golleri ile 3-0 yenmeyi başardı. Madrid ekibi bu skorla yarı finale yükselme yolunda büyük avantaj yakaladı.
Gecenin diğer maçında Paris Saint Germain, ligin bir diğer iddialı takımı Chelsea’yi Parc de Prince’de ağırladı. Ev sahibi Paris ekibi maçın başlarında, 4. dakikada Lavezzi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Eden Hazard penaltı golü ile Chelsea adına eşitliği yakaladı. Chelsea’nin Brezilyalı defans oyuncusu Luiz’in kendi kalesine gönderdiği gol Paris Saint Germain’i 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 3. uzatma dakikasında Pastore takımının üçüncü golünü kaydetti ve ve mücadele Paris Saint Germain’in 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan diğer çeyrek final maçlarında, Atletico Madrid, Barcelona ile Manchester United da Bayern Münih ile aynı sonuçlarla, 1-1 berabere kalmışlardı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin ikinci karşılaşmaları 8 ve 9 Nisan tarihlerinde oynanacak.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...