Tgrt Haber

Galatasaray'dan anlamlı paylaşım: Şampiyonluğu vefat eden taraftarlarına adadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 00:21 - Güncelleme : 31 May 2023 00:41
Galatasaray'dan anlamlı paylaşım: Şampiyonluğu vefat eden taraftarlarına adadı

Ligin bitimine 2 hafta kalan MKE Ankaragücü'nü deplasman 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yapıldı. Şampiyonluğu depremde vefat eden taraftarlarına adadı.

Spor Toto Süper Lig​'in 36. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü​'ne deplasmanda konuk olan Galatasaray​, mücadeleyi 4-1 kazakanarak ligin bitimine 2 hafta kalan şampiyonluğunu ilan etti. 

GALATASARAY'DAN ANLAMLI HAREKET

Sarı kırmızılılar, şampiyonluğu Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan deprem​ felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve taraftarlarına adadığı bir paylaşım yaptı. 

"HAYALLERİNİZİ DAİMA YAŞATACAĞIZ"

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 23. şampiyonluk​ hepimizin ama en çok sizin. Sarı kırmızıya sevginizi ve hayallerinizi daima yaşatacağız. Kalbimizdesiniz." notunu düştü. 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1663636452041801734

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...