Tgrt Haber

Katar Dünya Kupası’nda büyük skandal! Samuel Eto’o kendisini görüntüleyen Cezayirli YouTuber'a tekme ile saldırdı

06 Aralık 2022 13:34 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 14:19

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda dünyaca ünlü eski yıldız ve Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto’o’nun görüntüleri damga vurdu. Brezilya-Güney Kore mücadelesinin ardından stattan ayrılan Eto’o, kendisini görüntüleyen bir YouTuber’a saldırdı. 

2022 Dünya Kupası​ Katar’da devam ediyor. Grup aşamasının ardından çeyrek final için sahaya çıkan takımlar bir üst tura çıkmak için kıyasıya bir rekabet içinde.  Dünyanın farklı noktalarından Katar’a gelen binlerce kişi mücadeleleri takip ediyor. Bu isimlerden birisi de dünya futboluna damga vurmuş olan ve aynı zamanda Kamerun​ Futbol Federasyonu Başkanı Samauel Eto’o.

ETO’O KENDİSİNİ GÖRÜNTÜLEYEN YOUTUBER’A SALDIRDI

Eto’o, Brezilya - Güney Kore mücadelesinin çıkışında kendisini görüntüleyen bir YouTuber'a saldırdı. Fransız La Opinion, Brezilya'nın 4-1 kazandığı müsabakanın ardından Samuel Eto'o'nun stadyum çıkışında Cezayirli bir Youtuber'a saldırdığı görüntüleri paylaştı.

ETO'O NEDEN SİNİRLENDİ?

Samuel Eto'o'nun kendisini görüntüleyen Cezayirli bir Youtuber'a neden saldırdığı konusu henüz netlik kazanmadı. Ancak bazı ihtimaller üzerinde duruluyor. Kamerun, geçtiğimiz Mart ayında deplasman golüyle Cezayir​'i eleyip Dünya Kupası bileti almış ve mücadelenin ardından iki ülke arasında soğuk savaş başlamıştı. Cezayirli bir YouTuber Said Mamouni'nin, bu maçı hatırlatarak Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı olan Samuel Eto'o'ya hareket etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

SON DURUMUNU PAYLAŞTI

Yaşanan talihsiz olayın aradından YouTube kanalından bir açıklama yapan Said Mamouni, kırılan kamerasını ve yüzünün son halini gösterdi.

Katar Dünya Kupası’nda büyük skandal! Samuel Eto’o kendisini görüntüleyen Cezayirli YouTuber'a tekme ile saldırdı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...