Tgrt Haber

Szymanski resmen Fenerbahçe'de! Sarı-Lacivertliler yeni 10 numarasını duydu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Türkiye Gazetesi
12 Temmuz 2023 21:29 - Güncelleme : 12 Temmuz 2023 21:31
Szymanski resmen Fenerbahçe'de! Sarı-Lacivertliler yeni 10 numarasını duydu 

Fenerbahçe'de 10 numara mevkisinin yeni sahibi Sebastian Szymanski oldu. Dinamo Moskova’nın geçen sezon Feyenoord’a kiralık olarak gönderdiği Polonyalı futbolcu Hollanda ekibinin şampiyonluğunda en büyük söz sahiplerinden biriydi. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 26 yaşındaki futbolcu resmen Fenerbahçe'de. 

Sarı-Lacivertli ekip, Sebastian Szymanski​ transferi açıkladı. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız resmi imzayı atıp, çubukluyu formayı sırdına geçirdi.

Geçen sezon 12 gol 4 asistle oynayan millî futbolcumuz Orkun Kökçü ile birlikte takımı sırtlayan Szymanski, 10 gol, 7 asistle göze batmıştı. Szymanski, geçen sezon bütün kulvarlarda 44 maça çıkarak istikrarını da ortaya koydu. 

Fenerbahçe​'den yapılan açıklama şu şekilde:   

SZYMANSKİ'DEN 4 YILLIK İMZA  

"Kulübümüz, Sebastian Szymanski’nin transferi için kulübü Dinamo Moskova ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 

Polonyalı milli orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törende kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco yer aldı. 

Szymanski resmen Fenerbahçe'de! Sarı-Lacivertliler yeni 10 numarasını duydu 

"HAYDİ HEP BERABER GÜZEL BİR SEZON YAŞAYALIM" 

İnternet sitemize açıklamalarda bulunan, transferinin gerçekleştiği için mutlu ve gururlu olduğu belirten 24 yaşındaki oyuncu; “Burada, Fenerbahçe’de olduğum için çok mutluyum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, buranın bir parçası oldum ve bunun gururunu yaşıyorum. Bir an önce çalışmalara başlamak istiyorum. Fenerbahçe taraftarı ile stadımızda tanışmak için sabırsızlanıyorum. Onlara şunu söylemek istiyorum: Haydi hep beraber güzel bir sezon yaşayalım.” dedi. 

Sebastian Szymanski’ye Fenerbahçemize hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.  

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1679185969210183681

 

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...