Tgrt Haber

El Hadji Diouf'tan örnek davranış: Türkiye'ye karşı giydiği formayı depremzedeler için satışa çıkardı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Türkiye Gazetesi
22 Şubat 2023 23:20 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 23:23
El Hadji Diouf'tan örnek davranış: Türkiye'ye karşı giydiği formayı depremzedeler için satışa çıkardı 

Senegalli eski milli futbolcular El Hadji Diouf ve Aliou Cisse, 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye maçında giydikleri formalarını, Türkiye'de top koşturmuş Demba Ba da Başakşehir formasını depremzedeler yararına bağışladı.

Senegalli eski milli futbolcular El Hadji Diouf ve Aliou Cisse, 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye maçında giydikleri formalarını, Türkiye'de top koşturmuş Demba Ba da Başakşehir​ formasını depremzedeler yararına bağışladı. 

Türkiye'de çeşitli kulüplerde top koşturan Senegalli futbolcu Demba Ba'nın da Başakşehir forması depremzedeler yararına satılacak.

DEMBA BA ORGANİZE ETTİ

Fransa'da yaşayan Demba Ba, Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nur Sağman'a gönderdiği video mesajda, depremler nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek, bağışladığı formanın ihtiyaç sahiplerine fayda sağlaması dileğinde bulundu.

Geçen hafta da Kayserispor'un Senegalli forveti Mame Thiam depremzedeler için hem Kayserispor hem de eski kulübü Fenerbahçe'de giydiği 2 formayı Dakar Büyükelçiliğine teslim etmişti.

İmzalı formalar, yarın Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliğinde depremzedeler yararına yapılacak dayanışma programında açık artırmaya çıkarılacak.

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...