Tgrt Haber

Şenol Güneş Beşiktaş'a o isimle gelecek

10 Haziran 2015 02:46
Şenol Güneş Beşiktaş'a o isimle gelecek

Beşiktaş ile her konuda anlaşan ve resmi açıklamanın bugün yapılması beklenen tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Kara Kartal'a Bursaspor'dan bir ismi daha getirmenin planlarını yapıyor.

Trabzonspor macerasında istediğini bulamayan ve geri döndüğü yuvası Bursaspor'da bu sezon 17 gol 12 asiste imzasını atan Volkan Şen, yükselen müthiş grafiği sonrası gözünü İstanbul'a dikti. Bu sezon Şenol Güneş ile adeta yeniden doğan Milli oyuncu, Güneş'in Beşiktaş ile anlaşması üzerine Kartal'a daha da yakınlaştı.

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında yer alamayacak olan Bursaspor'da, Şenol Güneş'in ardından Fernandao ile başlayan ayrılık furyasına bir yenisi daha eklenmek üzere. 3 büyükten birine transfer olmak isteği bilinen Volkan Şen, Şenol Güneş ile dirsek temasında. Bugün Beşiktaş ile resmen anlaşması beklenen Şenol Güneş'in, sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan Volkan Şen'i de Beşiktaş kadrosuna katmaya çalışacağı öğrenildi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...