Tgrt Haber

Şenol Güneş isyan etti

19 Ekim 2015 03:51
Şenol Güneş isyan etti

Güneş, Quaresma ile ilgili soruya "Susuyorum olmuyor, konuşunca daha değişik yazıyorlar. Artık ne diyeceğimi bilmiyorum" cevabını verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken söylediklerinin yanlış aksettirilmesinden dert yandı. Ricardo Quaresma'nın performansı değerlendirmesi istenilen tecrübeli hoca, "Ben artık ne konuşacağımı bilmiyorum. Sustuğum zaman benim ağzımdan bir şeyler yazılıyor. Konuşunca da farklı yazıyorlar. Bir süre sonra oyuncularım ile birbirimize gireceğiz" dedi. 

ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI

Güneş şöyle devam etti: "Bugün Quaresma iyiydi ya da kötüydü desem farklı bir yere taşıyacaklar. Oyuna kimin girdiği, kimin çıktığı ya da kimin maçı kurtardığı önemli değil. Önemli olan Beşiktaş'ın başarısı. Oyundan aldığım Olcay'dan da memnunum, oyuna soktuğum Quaresma'dan da memnunum." 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...