Tgrt Haber

Şenol Güneş: Sorumlu benim!

23 Aralık 2017 19:42
Şenol Güneş: Sorumlu benim!

Demir Grup Sivasspor deplasmanında beklenmeyen bir yenilgi alarak haftayı boş geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17.haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanına giden Beşiktaş, ligin ilk yarısının kapanış maçında 2-1'lik yenilgi alarak Sivas'tan eli boş döndü. Maç sonu basın toplantısında soruları cevaplayan Teknik Direktör Şenol Güne; 'Başarısızlıkta sorumlu benim' dedi.

Şenol Güneş'in konuşmasından satır başları şöyle:

"Oyuncuların temposu her maçta aynı olmayabilir ama oyun anlayışımız kazanma üzerineydi. Kontrol de bizdeydi ama gol vuruşunda zayıf kaldık. Orta isabetimiz de zayıf oldu."

 "Rakibin olmayacak bir şekilde gol attı. Uzaktan atılan şut, dönen topta yediğimiz gol... Bundan çok daha barizlerini yakaladık ama atamadık."

"2. yarının belli bölümünde oyun disiplininden koptuk, hatamız bu oldu. Oyuncularımın niyetinden şüphem yok ama konsantrasyonumuzun, kazanma arzumuzun daha yüksek seviyede olması gerekiyordu."

''Hiçbir takıma 'Niye savunma yapıyorsun' demedim. Sadece savunma yapan takımların zaman geçirmesini doğru bulmadığını söyledim. Bugün Sivasspor doğru oynadı, tebrik ediyoruz."

"Negredo sabit duruyordu. Stoperden kurtulup hareket eden bir oyuncu istedim, sakatlığı yoktu. O yüzden Cenk'i aldım."

"Başarısızlık olursa sorumlusu benim. Oyuncularım elinden gelen gayreti gösteriyor. Bugün beklenmeyen bir durumla karşılaştık. Sivasspor'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...