Tgrt Haber

Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan ne kadar kazanacağı belli oldu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 20:18 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 20:37
Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan ne kadar kazanacağı belli oldu

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın, 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı Şenol Güneş'e bu sezon sonuna kadar 1.5 milyon euro ödeme yapacağı öğrenildi.

Beşiktaş​'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş​'in sözleşmesine dair detaylar netleşti.

Siyah-beyazlı kulüpte 2. dönemini yaşayacak deneyimli hoca 2+1 yıllık mukaveleye imza atacak ve senelik 1.5 milyon euro kazanacak. Beşiktaş yönetimi Güneş'e ayrıca 250 bin euro şampiyonluk primi, Türkiye Kupası​'nın kazanılması durumunda da 150 bin euro ödeyecek.

ÜMRANİYESPOR MAAÇINDA KULÜBEDE OLACAK

Beşiktaş ile cuma günü antrenmanlara çıkmaya başlayacak Şenol Güneş, siyah-beyazlıların pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçında kulübedeki yerini alacak.

AVRUPA'DA DA BAŞARILI OLMUŞTU

Beşiktaş'ta iki şampiyonluğun yanı sıra Avrupa'da da önemli başarılara imza atan 70 yaşındaki teknik adam, 2017-2018 sezonunda takımı Şampiyonlar Ligi​'nde namağlup üst tura çıkarmıştı.

Siyah-beyazlılar, ayrıca Güneş yönetiminde 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe bjk delisi 31 Ekim 2022 08:21

Şenol Güneş en başta getirilmeliydi ama valerilannismail alınarak hata yapıldı Şenol Güneş takımı da şampiyon yapacak kesinlikle inanıyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...