Tgrt Haber

Şenol Güneş'ten bir ilk

05 Kasım 2015 19:21
Şenol Güneş'ten bir ilk

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımın Avrupa'daki maçına ilk kez yedek kulübesinde başlayacak.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü kadroda Olcay Şahan mı, Ricardo Quaresma mı kararını verdi ve Olcay Şahan'ı ilk 11'de sahaya sürdü.

Siyah-beyazlı formayı giydiğinden bu yana beklentileri karşılayamayan ve Şenol Güneş tarafından genelde Süper Lig maçlarında yedek kulübesinde bekletilen Quaresma, Lokomotiv Moskova karşısında da kulübede forma bekleyecek.

AVRUPA'DA İLK KEZ KULÜBEDE BEKLEYECEK

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 10 maçın 6'sında ilk 11'de görev yapan Quaresma, toplam 386 dakika süre aldı ve 3 golün altına imza attı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı 3 maça da ilk 11'de başlayan ve toplam 262 dakika süre alan Quaresma, siyah-beyazlı takımın Avrupa'da oynayacağı maçta ilk kez yedek kulübesinde bekleyecek.

Ricardo Quaresma, kısa bir süre önce kendisine yöneltilen "yedek" sorusuna, "Yedek kalmaktan mutlu olmuyor" şeklinde bir cevap vermişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...