Tgrt Haber

Serdal Adalı sessizliğini bozdu

16 Ekim 2015 03:32
Serdal Adalı sessizliğini bozdu

Şike davasından aklanan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Serdal Adalı sessizliğini bozdu.

Yazılı bir açıklama yapan Adalı, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 92 yıllık tarihinde hukukun ayaklar altına alındığı, adalet kavramının büyük yara aldığı, vicdanların rafa kaldırıldığı bir süreç nihayet sona erdi. Üzerimden Beşiktaş'a atılan iftiralar, toplumda hiçbir zaman karşılık görmemiştir. Tesellimiz de budur" derken Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğini şu sözlerle ifade etti: "Koparılmak istendiğim, hesapsız sevdiğim Beşiktaş'ın, hak ettiği yerlere gelmesi için azimle her türlü çaba içerisinde olmaya devam edeceğimden kimselerin şüphesi olmasın." 

LOKOMOTİV MAÇI SAAT 19:00'DA

1 Kasım erken genel seçimleri nedeniyle Türkiye'de yaz saati uygulamasının bir hafta geç sonlandıracağını dikkate alan UEFA, Beşiktaş-Lokomotiv Moskova maçının saatini yeniden ayarladı. Daha önce 5 Kasım'da saat 23.05'te başlayacak olan karşılaşma, siyahbeyazlıların başvurusu üzerine aynı gün saat 19:00'a alındı.

2 MAÇ BAŞAKŞEHİR'DE

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'de bu hafta oynayacağı Ç.Rizespor ile 10. haftada karşılaşacağı Kasımpaşa'yı, Başakşehir Stadı'nda ağırlayacağını açıkladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...