Tgrt Haber

Sergen Yalçın, 'Moralimiz çok bozuldu'

07 May 2016 20:55
Sergen Yalçın, 'Moralimiz çok bozuldu'

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'la 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi.

Takımla çalışmaya başlayalı henüz 1 hafta olmasına rağmen iyi bir kadroyla sahaya çıktıklarını ve futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyleyen Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şöyle konuştu: "Bizim için maçın sonucu çok üzücü oldu tabii. Beklemediğimiz bir durum oluştu son dakikada. Bir penaltı kazandık Emre Nefiz ile, bütün takım oyuncuları onun atması konusunda birleşti. Oyuncularımızla bunu paylaştık. Chibuike penaltı kullanıcımızdı, ama penaltıyı kullanamadık. Atsaydık belki bizim için lig bitmişti.

"KAZANMAYA YAKIN OLAN BİZDİK"

Futbolun içinde bu tür olaylar maalesef herkesin başına gelebiliyor. Kazanamadık ama kazanmaya yakın taraftık. Oyunun tamamında üstün oynayan, kazanmak isteyen, mücadele eden benim oyuncularımdı. Oyunun neredeyse tamamında rakibe gol pozisyonu vermedik. Bu bizim takımın çok motive olduğunu, takım savunmasının çok iyi olduğunu ve oyuncuların iyi konsantre olduğunu çok net gösteriyor.

"MORALİMİZ ÇOK BOZULDU"

Ancak üretkenlikte sıkıntı yaşadık, ama o da doğaldır, çünkü bu kadar kısa süreçte 1 hafta içinde hem iyi savunan hem de üretken olan bir ekip oluşturmak kolay değil. Ben oyuncularımın performansından memnundum. İyi mücadele ettiler, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Çünkü moral olarak çok aşağıda olan bir takım aldım Pazartesi günü, ama bu maç gerçekten beklediğimiz gibi oldu. Kazanabilirdik ama kaybetmemek de bizim için çok önemliydi. Son dakika penaltısı bizim moralimizi bayağı bozdu, ama futbolun içinde bunlar var."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...