Tgrt Haber

Sergen Yalçın’dan Cristiano Ronaldo eleştirisi: Bırak artık çocuklar oynasın!

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
06 Temmuz 2024 12:00 - Güncelleme : 06 Temmuz 2024 12:11
Sergen Yalçın’dan Cristiano Ronaldo eleştirisi: Bırak artık çocuklar oynasın!

EURO 2024’te çeyrek finalde Fransa'ya kaybeden Portekiz'de 41 yaşındaki Pepe ve 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo turnuvaya erken veda etti. Ronaldo ilk kez bir tunuvayı gol atamadan bitirdi ve maç sonunda duygulandı. Sosyal medyada EURO 2024 çıkışlarıyla gündem olan teknik direktör Sergen Yalçın, Ronaldo ve Pepe'yi eleştirdi.

EURO 2024’te Portekiz çeyrek finalde Fransa​'ya penaltılarda 5-3 kaybetti. Böylece takımın 39 yaşındaki yıldızı Cristiano Ronaldo​ ve 41 yaşındaki Pepe turnuvaya erken veda etti.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Teknik direktörlüğünü Roberto Martinez'in yaptığı Portekiz Milli Takımı​, EURO 2016'daki şampiyonluğun ardından son iki turnuvada bekleneni veremedi.

Sergen Yalçın’dan Cristiano Ronaldo eleştiri: Bırak artık çocuklar oynasın! - 1. Resim

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen dev organizasyonda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Cristiano Ronaldo, 6'ncı kez forma giydiği Avrupa Şampiyonası'nda ilk kez bir organizasyonu gol atamadan tamamladı.

YouTube’da yaptığı yorumlarla dikkat çeken teknik direktör Sergen Yalçın Ronaldo ve Pepe’yi eleştirdi.

Sergen Yalçın’dan Cristiano Ronaldo eleştiri: Bırak artık çocuklar oynasın! - 2. Resim

''ARTIK ÇOCUKLAR OYNASIN''

Sergen Yalçın, "Ronaldo ağlama artık ya, başarmadığın bir şey kalmamış, ne ağlıyorsun? Ne saçma bi durum ya..." dedi. Ronaldo ve Pepe’ye yaşını hatırlatan Sergen Yalçın ''Yazık günah! bırak artık çocuklar oynasın'' diye seslendi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...