Tgrt Haber

Sergen Yalçın'dan Emre Belözoğlu'nun 'Tarihin en iyi Galatasaray'ı' sözüne olay cevap!

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
27 Şubat 2024 01:13 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 01:14
Sergen Yalçın'dan Emre Belözoğlu'nun 'Tarihin en iyi Galatasaray'ı' sözüne olay cevap!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı basın toplantısında Emre Belözoğlu'nun "Tarihin en iyi Galatasaray'ı" sözüne cevap verdi. Yalçın'ın gülerek söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Antalyaspor​ Teknik Direktörü Sergen Yalçın​, Galatasaray​ karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN SÖZÜNE GÜLDÜ!

Bir muhabirin kendisine Emre Belözoğlu'nun ''Tarihin en iyi Galatasaray'ı" sözünün hatırlatmasının ardından Sergen Yalçın gülerek cevap verdi. Yalçın, ”Tarihin en iyi Galatasaray'ı değil! Bugün bizim karşımızda öyle bir takım yoktu. Güç dengelerini 60'a 40 gördüm. Maçın ilk yarısında çok daha iyi oynadık, pozisyon bulduk."” dedi.

"MASA BAŞINDA BUNLARI YAPMAYIN"

Hakem kararlarına tepki gösteren Sergen Yalçın "Bu kadar emek, bu kadar mücadele. VAR​ hakemi ve sahadaki hakem. Yazık. Türk futbolu adına yazık. Masa başında yapmayın bunları. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanmayın. En azından 'Hakem hata yaptı' der, geçeriz. Bu hataya girmiyor. O ofsaytta çizgiyi nasıl çektiler? Anlayamadık. Bu kadar mücadele veriyoruz, yazık! Galatasaray, bizi zaten yenebilir. Bu şekilde olmamalıydı. Türk futbolu sağlıklı bir yere gitmiyor." dedi.

Sergen Yalçın'dan Emre Belözoğlu'nun 'Tarihin en iyi Galatasaray'ı' sözüne olay cevap! - 1. Resim

'BÖYLE MAÇ YÖNETMESİNLER'

Futbolun çok geri gittiğini söyleyen Yalçın, "Bu hiç kimse için sağlıklı bir gidişat değil. Özellikle hakem arkadaşlara bazı tavsiyelerim var. Böyle maç yönetmesinler." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...