Tgrt Haber

Serhat Akın Almanya'ya dönüyor!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ekim 2024 19:53 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 00:30
Serhat Akın Almanya'ya dönüyor!

Eski Fenerbahçe futbolcusu ve Sports Digitale kanalında yorumculuk yapan Serhat Akın, uğradığı silahlı saldırı sonrasında önemli bir karar aldı. Ailesinin de isteğiyle Almanya'ya gidecek.

Silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın​, saldırı sonrası üçüncü kez ameliyat​ masasına yatacak. 

Bir süredir yayın yaptığı dijital medya platformunun çıkışında yaşadığı silahlı saldırı​ sonucunda Serhat Akın, iki ameliyat geçirmişti.

Serhat Akından sürpriz karar İşte son durumu


ALMANYA​'YA DÖNÜYOR

Eski milli futbolcu tarak kemiğindeki parçalanma nedeniyle bir üçüncü ameliyata daha girecek. Serhat Akın rehabilitasyon sürecinin sonunda, temelli olarak doğduğu Almanya'ya geri dönecek.

Serhat'ın ailesi, Stuttgart ile Karlsruhe arasında bir bölgede yaşıyor; çocukları yaşadıkları yerde eğitimlerine devam ediyor. Silahlı saldırı sonrası Serhat Akın'ın babası, oğlundan Almanya'ya geri dönmesini isterken yaşamını orada sürdürmesi gerektiğini söyledi. Eski Fenerbahçeli futbolcu da bu yönde karar aldı ve bundan böyle yaşamını Almanya'da sürdürecek.

Serhat Akın kimdir... Serhat Akın Survivor... 'Durumum hiç iyi değil,  sesler duyuyorum'

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe 9 Ekim 2024 19:58

Serhat akının ailesine destek olması çok güzel bir şey böyle olaylarda en önemlisi her zaman sevdiklerin yanında olmak

Sonraki Haber Yükleniyor...