Tgrt Haber

Simon Kjaer'in menajerinden Fenerbahçe itirafı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 22:33 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 22:38
Simon Kjaer'in menajerinden Fenerbahçe itirafı

Simon Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Danimarkalı futbolcuya ilgisinin olduğunu açıkladı.

Deneyimli stoper Simon Kjaer, Fenerbahçe​'den ayrıldıktan sonra Sevilla​'ya Transfer olmuştu. Danimarkalı stoperin yolu son olarak Milan​'a düştü. Simon Kjaer'in menajerinden, oyuncusu için Ocak transfer dönemine dair itiraf geldi.

2019-2020 sezonunda Milan'a katılan Simon Kjaer, kısa sürede Pioli'nin takımının vazgeçilmezlerinden oldu.

34 yaşındaki Danimarkalı stoperin menajeri Mikkel Beck, Ocak ayında Fenerbahçe'nin Kjaer'in durumunu sorduğunu açıkladı.

Simon Kjaer'in menajerinden Fenerbahçe itirafı - 1. Resim

 "FENERBAHÇE ONU İSTİYORDU"

Mikkel Beck açıklamasında; " Fenerbahçe'nin Kjaer'in durumunu sorduğu bir gerçek. O, Fenerbahçe'deyken büyük bir yıldızdı ve Fenerbahçe'nin hala onu geri getirme hayali var. Ancak Milan'la böyle bir durumda sezon ortasındayken, değişime gitmek istemedi. Simon şu anda yüzde 100'üyle Milan'a odaklanmış durumda." dedi.

34 yaşındaki stoperin Milan'la olan sözleşmesi 2024 yazı itibariyle sona erecek. Menajer Beck, oyuncusu hakkında gelecek sezon için henüz Milan'la görüşmediklerini belirtti. Kjaer, bu sezon 18 maçta forma giydi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...