Tgrt Haber

Slaven Bilic'ten, Beşiktaş Yönetimi'ne şampiyonluk güvencesi

14 Nisan 2015 04:30
Slaven Bilic'ten, Beşiktaş Yönetimi'ne şampiyonluk güvencesi

Şampiyonluk için herkesi birlik olmaya davet eden Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic, Siyah-Beyazlı yönetime güvence verdi.

Süper Lig’de üst üste gelen puan kayıpları sonrası 3. sıraya gerileyen Beşiktaş’ta yönetim, devreye girmiş ve futbolcuları yakın markaja almıştı. Sık sık Nevzat Demir Tesisleri’ne çıkarma yapan Siyah- Beyazlı kurmaylar, önceki gün de teknik heyet ve aileleriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmişti.

‘OYUNCULAR ETKİLENMESİN’
Burada yönetici Mete Vardar, “Güzel günler bizi bekliyor” diyerek şampiyonluk için umut dolu mesajlar vermişti. Vardar’dan sonra söz teknik patron Slaven Bilic’e geldi. Sevgilisi Ivana ve kızı Sofi ile birlikte kahvaltıya katılan Hırvat hoca, Mete Vardar ve ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede, “2 maç kötü gittik diye olumsuz bir hava yaratıldı. Medyada yaratılan olumsuz havanın oyuncuları etkilememesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

KUPAYI KALDIRACAĞIZ’
Negatif atmosferin takımı etkilememesi için herkesin birlik olması gerektiğini belirten Hırvat hoca, sözlerini şöyle noktaladı: “Eğer karamsar düşünürsek işimiz kolay değil. Herkesin bu takıma inanması lazım. Tüm bu sıkıntıları aşıp Kasımpaşa maçıyla birlikte yeni bir seri yakalayacağız. Derbiye kadar kayıpsız gitmek en büyük hedefimiz. Ancak sadece benim ve futbolcuların değil, tüm camianın şampiyonluğu hissetmesi gerek. Uzun bir süre liderdik ama şimdi 3.’yüz. Umutsuzluğa kapılmayın. Liderlik koltuğunu alıp kupayı kaldıracağız.”

ÇEBİ VE VARDAR: İKİ GALİBİYET BİZİ CANLANDIRIR
Bilic’e yanıt veren Mete Vardar ile Ahmet Nur Çebi ise takıma her zaman güvendiklerini söyledi. Üst üste yaşanan puan kayıplarının camiayı karamsarlığa ittiğini belirten Çebi ve Vardar, “Avrupa’dan elenmemiz ve ligde 3. sıraya düşmemiz herkesi çok üzdü. Ancak biz size her zaman inandık. Üst üste alacağımız iki galibiyet bizi canlandırır. Rakipler de zorlu maçlar oynayacak. Derbiye kadar kayıpsız gitmeliyiz” ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...