Tgrt Haber

Son dakika | A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
04 Ekim 2024 12:07 - Güncelleme : 04 Ekim 2024 13:30
Son dakika | A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu

Son dakika haberi: A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Stuttgart forması giyen Atakan Karazor ilk kez A Milli Takım için davet aldı.

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Stuttgart forması giyen Atakan Karazor, ilk defa A Milli Takım'a çağrıldı.

Son dakika | A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu. - 1. Resim

KARADAĞ VE İZLANDA MAÇLARI

Türkiye, Karadağ ile 11 Ekim Cuma günü saat 21:45'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, konuk olacağı İzlanda ile ise 14 Ekim Pazartesi 21:45'te Laugardalsvöllur'da kozlarını paylaşacak.


ATAKAN KARAZOR'A İLK MİLLİ DAVET

Stuttgart forması giyen 27 yaşındaki orta saha Atakan Karazor, ilk kez A Milli Takım'a davet edildi. Öte yandan Eyüpspor'da top koşturan Ahmed Kutucu ise 2020'den sonra ilk kez milli takımın aday kadrosunda yer aldı.

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?

Almanya'da dünyaya gelen Atakan, 7 sezondur Suttgart'ta forma giyiyor. 27 yaşındaki gurbetçi oyuncu orta saha ve stoper bölgelerinde oynayabiliyor. Atakan, geçen sezon 37 maçta 4 asist yaparken, bu sezon 8 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...