Tgrt Haber

Son dakika | Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
25 Ağustos 2024 11:26 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 13:29
Son dakika | Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Maçı Espen Eskas yönetecek.

Galatasaray​'ın UEFA Şampiyonlar Ligi​ play-off turu rövanşında 27 Ağustos Salı günü İsviçre'nin Young Boys​ takımıyla oynayacağı maçı yönetecek isim belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Rams Park'ta oynanacak RAMS Park'ta saat 22.00'de başlayacak karşılaşmada Norveçli hakem Espen Eskas görev alacak.

Son dakika | Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu - 1. Resim

Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Mohammad Usman Aslam olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında Hollandalı Rob Dieperink ve yardımcısı Erwin Blank görev yapacak.

GALATASARAY​ 2 FARKLA TURU KAPAR

İlk maçında 3-2 yenilen Galatasaray​, rövanş maçında beraberlik veya mağlubiyet alırsa Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Son dakika | Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu - 2. Resim

Galatasaray​, sahadan 2 farklı bir galibiyetle ayrılırsa ise doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanacak.

Eğer sarı-kırmızılılar maçı tek farkla kazanırsa karşılaşma uzatmalara gidecek ve galibiyet için eşitliğin bozulması beklenecek. Uzatmalarda da durum değişmezse penaltı atışları kazanan takımı belirleyecek.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...