Tgrt Haber

Son dakika! 'İsmail Kartal kalp krizi geçirdi' iddiası ortalığı karıştırdı! Kulüp kaynaklarından yalanlama geldi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
17 Temmuz 2024 16:52 - Güncelleme : 17 Temmuz 2024 17:25
Son dakika! 'İsmail Kartal kalp krizi geçirdi' iddiası ortalığı karıştırdı! Kulüp kaynaklarından yalanlama geldi

Son dakika haberi: Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kulüp kaynakları iddiaları yalanladı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin başında Süper Lig'i 99 puanla 2. sırada tamamlayan teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı.

KALP KRİZİ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

İsmail Kartal'ın kalp krizi nedeniyle Ataşehir Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma alındığı öne sürüldü. Bu iddia kısa süre içinde sosyal medyada hızla yayıldı.

İDDİALAR YALANLANDI!

tgrthaber.com.tr'nin kulüp kaynaklarından aldığı bilgiye göre; İsmail Kartal ile ilgili ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmıyor.

İSMAİL KARTAL'IN DURUMU İYİ

Kartal'ın önceden planlanan bir anjiyo işlemi için hastaneye gittiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son dakika! 'İsmail Kartal kalp krizi geçirdi' iddiası ortalığı karıştırdı! Kulüp kaynaklarından yalanlama geldi - 1. Resim

İSMAİL KARTAL'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

İsmail Kartal da iddialara üzerine açıklama yaptı.

Kartal, "Her sene olduğu gibi bu yılda düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum. Şuan sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür ederim. Hepinize sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...